Ahmet Türk ve TJA’lılardan kırsal mahallelere ziyaret

DEM Parti Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk ve TJA aktivistleri, Artuklu ilçesinin 3 kırsal mahallesine ziyaretler gerçekleştirdi.

DEM Parti’nin Mêrdîn’de 31 Mart yerel seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehirlerde ve kırsal mahallerde halkla bir araya gelmeye devam eden DEM Parti Mêrdîn Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk’ün bugünkü durağı, Artuklu ilçesinin kırsal mahalleleri oldu.

Ahmet Türk ile Artuklu Belediye Eşbaşkan Adayı Mehmet Ali Amak ve TJA aktivistlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda DEM Parti yönetici ve üyesi, Miqûbla Jor (Yukarı Hatunlu), Miqûbla Jor (Aşağı Hatunlu) ve Nurköy kırsal mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Mahalle sakinleri DEM Parti aday ve üyelerini evlerinde ağırladı. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren DEM Parti aday ve üyeleri, kırsal mahalle sakinlerine gösterdikleri yakın ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Eşbaşkan Adayı Ahmet Türk ve DEM Parti üyeleri, ziyaretlerini tamamladıktan sonra mahallelerden ayrıldı. Türk ve DEM Parti üyeleri iftar yemeğine katılmak üzere Dêrik ilçesine bağlı Îndewlê (Kovalı) kırsal mahallesine geçti.